Med regelbundenhet kommer vi på Toys Transporter att presentera det viktigaste vi har, nämligen vår personal. Vi har personal som dagligen utför så otroligt många olika men minst lika viktiga arbetsuppgifter för att företaget skall kunna serva våra kunder. Vissa har varit hos oss sedan flera år tillbaka, andra har nästan precis börjat sin resa hos oss. Nu är det dags att ni får träffa några av personerna ni möter ute på vägarna eller pratar med på kontoret.

Ni har träffat Jan-Inge, Jan-Ove och Bozze, nu är det dags för Martina!

Hur hamnade du i åkeribranschen?

– Man kan väl säga att jag är född i branschen, inte så gammal på första bilden (i bildspelet nedan)! Min pappa har åkeri & haft de hela min uppväxt. Det var hos honom började köra budbil 2011. 2012 tog jag tunga behörigheter, fick min första lastbil & sen har det rullat på. Mina ”egna” bilar genom åren har varit växlare, kranbil & spannmåls-ekipage.

”Den ena dagen är aldrig den andra lik och jag stormtrivs med det!”

Sedan jag började hos Toy i våras, har jag fått göra allt. Den ena dagen är aldrig den andra lik och jag stormtrivs med det! ”Min” bil är en växlare, som oftast har ett kranflak med fäste för TMA-kudde på. Kranar jag inte godset har jag både maskinflak & grusbaljor att byta till. Många gånger kör jag också som TMA-bil & ibland får jag fatt i en mindre modell av bil och kör varningsbil!

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

En hel vanlig dag är aldrig vanlig, det är charmen med det hela här. Det blir nya utmaningar hela tiden & jag är väldigt tacksam för förtroendet de ger mig här! Vi har en fin gemenskap och hjälp är aldrig mer än ett samtal bort.

Stämmer det att du sjunger i bilen ibland?

För några år sedan sjöng jag en del trudelutter på sociala medier, det är roligt att folk fortfarande minns det.

”life is good”

Vad är roligast med ditt jobb?

– Börjar man dagen med en kopp kaffe, en trall-vänlig låt på spelaren & ett stadigt tag om kringlan så är här nog fler än jag som kan skriva under på att – life is good 👑

Nu har ni fått träffa Jan-Inge, Jan-Ove, Bozze och Martina hos Toys Transporter. Vill du utbilda dig till vägtransportledare eller söka jobb hos oss? Håll koll på vår hemsida och ta en titt på våra kommande kursdatum: toystransporter.se/vtl-utbildning/ eller kontakta oss redan idag.